Bridgen bij

d'Oudelande

 

Hoofdpagina

Slem

 

Huidige temperatuur Steur Ridderkerk

 

 

Uitslagen Bridge

Beste bridgevrienden- en vriendinnen,


Het is lang geleden dat wij van ons hebben laten horen en wij hopen dat iedereen het nog steeds goed maakt!
In oktober 2020 heeft Nora op verzoek van tennisvereniging d’ Oudelande onze bridgespullen opgehaald en de sleutels ingeleverd. Bridgen bij d’ Oudelande is helaas een afgesloten hoofdstuk.
Als afsluiting van bijna 25 jaar bridgen bij de tennisvereniging is het de bedoeling om die High Tea van maart 2020 opnieuw te gaan organiseren. Maar daarover later meer in een aparte mail.
Op dinsdagmiddagen wordt er gebridged bij voetbalvereniging RVVH te Ridderkerk (sportpark Ridderkerk, Sportlaan 12). Daar is iedereen van ons clubje welkom. Bij RVVH wordt gespeeld in 4 lijnen (A-B-C-D) en er worden scorekaarten gebruikt. Geen bridgemates.
De hoop en verwachting is dat er in de eerste week van september 2021 weer gestart kan worden met bridgen.
Over 2 weken vergadert het bestuur en men wil dan graag weten met hoeveel Oudelande-paren zij rekening kunnen gaan houden.
Willen jullie daarom binnen 1 week via een mail aan Marian laten weten of je wel of niet meegaat naar RVVH? Zo ja, dan graag onder vermelding met wie je een paar gaat vormen. Als één persoon van een paar namens zijn/ haar partner een mail stuurt dan is dat natuurlijk ook prima.
Nogmaals, mogen we zo snel mogelijk op een reactie van jullie rekenen?
Vast bedankt en met hartelijke groeten van ons,
Anne, Nora en Marian